2016 Beyaz Yemek Odası Takımları

2016 yılının en dikkat çekici yemek odası takımları arasında bu yıl bembeyaz tasarımların olduğunu görmektesiniz. Bu beyaz tasarımlı mobilyalar, özellikle sadelikleri ve doğallıkları ile yemek odalarınıza şıklık getirecektir. Son yıllarda beyaz renkli yemek odası takımları herkesin tercihi haline geldi. Çünkü gerek görünüm gerekse de zarafet ve dekoratif açıdan beyaz yemek odası takımları her yönüyle beğeni kazanmaktadır. Açık renkli yemek odası takımlarının çok moda olduğu bu sezonda beyazın da ağırlığı hissedilir düzeyde ortaya çıkıyor. Dolayısıyla beyaz yemek odası takımı ile yapacağınız kombinasyonlar da görülmeye değer nitelikte olacaktır. Modern tarzda oluşturacağınız koltuk takımınızla beyaz klasik yemek odanızın uyumu ile evinizde çok hoş bir dekorasyona imza atabilirsiniz.

country-yemek-odası-takımlarıBeyaz yemek odası takımları klasik beyaz bir masa, 8 adet sandalye, 1 aynalı konsol ve 1 vitrinden oluşmaktadır. Klasik tarzda tasarlanmış bu masa tamamen el yapımıdır ve ahşaptan üretilmiştir. Varaklı ve gravürlü figürlerin klasik motiflerle birleştiği bu sade ama bir o kadar şık modeller sizi kendisine hayran bırakacak.

klasik-yemek-odası-modelleri-ve-fiyatlarıYeni evleneceklerin veya yeni evli çiftlerin çok beğeneceği bu yeni sezon mobilya tasarımları ile yemek odanızı baştan yaratacaksınız. Yemek odanızda yapacağınız dekorasyonlarda yer vermekten çekinmeyeceğiniz bu harika mobilya ürünleri sağlamlıkları ve dayanıklılıkları ile de ilginizi çekecek.

Sandalye ayaklarında kullanılan klasik desenler ve figürler çok güzel görünüyor. Masanın kenarlarındaki varak şeklindeki görsel unsurlar harikulade şıklıklarıyla göze batıyor. Yoğun olarak beyaz tonlarının yanında diğer açık tonlarında kullanıldığından bahsedebiliriz. En gözde tasarımlar özellikle klasik beyaz renkli tasarımlardır. Kare, yuvarlak, dikdörtgen şekillerde ve farklı boyutlarda bulabileceğiniz bu şahane tasarımlar ile büyüleneceksiniz.

klasik-yemek-odası-konsol-modelleriAynı zamanda kişiye özel renk ve ölçülerde yapılabilen bu güzel yemek odası takımları ile salonunuzun dekorasyonuna estetik açıdan da fevkalade bir görünüm kazandıracaksınız.Yemek takımınız ne kadar şık ve güzel olursa dekorasyon açısından da o kadar etkileyici bir görüntüye bürünebilirsiniz. Beyaz klasik yemek odası takımı, güzel bir görüş sergileyerek, konforu ve şıklığı ile sizleri yüksek seviyelere taşıyacaktır.

Evinize enfes bir şıklık getirecek olan bu güzide yemek odası takımıyla, kendinizi bambaşka bir yerde gibi hissedeceksiniz. Beyaz yemek odası takımınıza yapacağınız ekstra dekor çalışmaları ile daha güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Örneğin çok şık halı tasarımları, birbirinden güzel tablolar ve benzeri aksesuarlar. Salonunuzun duvarında kullandığınız duvar rengi de yemek odası takımınızla örtüşmelidir.

klasik-yemek-masası-modelleri-fiyatlarıBağımsız ve alakasız renk seçimleri de bazen yemek odanızın görünümünü bozabilir. Bu yüzden salon dekorasyonunu da bütünleyebilen yemek odası takımlarına yer vermenizi öneriyoruz. Bu konuda da beyaz yemek odasını tercih etmenizi tavsiye ederiz. Aydınlık ve iç açıcı bir renk olan beyaz yemek odası takımıyla farkınızı ortaya koyacaksınız ve diğerlerinden kolayca sıyrılacaksınız.

Beyaz yemek odası takımlarında lake ve ahşap modellerin öne çıktığını göreceksiniz. Özellikle lake beyaz yemek odalarında üzeri altın varaklarla kaplı masa ve sandalyeler ile beklentinizin ötesinde bir takıma sahip olabilirsiniz.beyaz-lüks-yemek-odalarıHanımların vazgeçilmezi olacak beyaz renkli yemek odası takımları, ile özlediğiniz ihtişamlı görünümü de elde etmeniz mümkündür. Yemek odalarında da artık tercih edilen renkler yerini başka renklere bırakmaya başladı. Önceki yıllarda siyah ve kahverengi renkleri çok modaydı. Bu yıl ise beyaz renk çok tercih edilmektedir. Beyazın doğallığı ve saflığı içinde yemek odası takımları bu yıl fazlasıyla sizi tatmin edecek.

ELENA YEMEK ODASIHer zaman ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayacak bu modellerle, evinizin dekorunu değiştirmekle kalmayacak aynı zamanda çok farklı bir atmosferi de yaşayacaksınız. Sizde beyaz renkli yemek odası takımızla salonlarınıza bambaşka bir boyut katabilirsiniz. Sıradanlıktan uzak ve zarif tasarımları 2016 yemek odası takımlarında bulabilirsiniz.